Skip to the content

Ik heb gemerkt dat de meeste mensen het leuk vinden om te weten wie er achter een bepaald product zit en hoe dit tot stand is gekomen. Dit is mijn verhaal over hoe ik op het randje stond en besloot de sprong te wagen en mijn passie PureBabyBox werkelijkheid te laten worden.

 

Ik was 27 en hield van mijn werk. Als kraamverzorgende werkte ik met heel veel liefde en plezier. Na een aantal jaren werd jammer genoeg duidelijk dat de stress en vooral het niet weten wanneer je moet werken, niet weten wanneer iemand bevalt en wanneer je wordt opgeroepen, zijn tol van me eiste. Die onzekerheid nekte me en mijn gezondheid ging achteruit. Ik kwam, tot mijn eigen schrik, in een burn-out terecht.

Dit was voor mij een wake up call.

 

Bijna 2 jaar daarvoor had ik zomaar uit het niets een zwarte vlek voor mijn linker oog gekregen. Dat was heel beangstigend. Ik ging van huisarts naar opticien en van ziekenhuis naar oogkliniek. Een second opinion hier en een second opinion daar, maar niemand zag wat ik zag aan mijn oog. Wat doe je dan? Ondanks de angst om blind te worden, want ja dit was ook zomaar gekomen dus kon het ook zo gaan met mijn andere oog, ging ik gewoon door alsof er niets aan de hand was. Dat heb ik een jaar of 2 vol gehouden. Ik voelde mij hierin heel erg alleen….

Toen er na 9 jaar ook nog een einde kwam aan mijn relatie, tsja toen was mijn emmertje vol.

Ik sliep bijna niet meer, ik was alleen maar moe, had paniek aanvallen en ga zo maar door. Na een tijdje heb ik toen toch moeten besluiten om te stoppen met het werk als kraamverzorgende om in ieder geval op dat vlak rust te creëren. Dat was het moment dat ik besloot mijn droom te realiseren en ben ik met dit mooie concept gestart

Nu gaat het goed met me….en doe ik wat ik leuk vind.

 

Ik zie dat, mede door PureBabyBox, mensen zich bewuster zijn gaan worden als het gaat om het gebruik van producten voor hun baby en voor hen zelf. Dat ik daar een steentje aan bijdraag vind ik heel waardevol. En daar word ik vrolijk van!

comments powered by Disqus
Jowita Lammers

Wist je dat de huid het grootste orgaan van het lichaam is? Wees dus voorzichtig met wat je er op smeert!

Jowita Lammers, Owner PureBabyBox

PureBabyBox

NIJENBEEK 36
8303 ZA EMMELOORD

Email. info@purebabybox.nl

Schroom niet om ons te contacten!

Heb je vragen?

Je kan eenvoudig contact met ons opnemen door de chat te gebruiken of door het contactformulier te vullen.