Dutch Nederlands
Wat is de visie van PureBabyBox?

Onze visie is meer bewustzijn te creëren zodat mensen zich realiseren dat een  product wat iedereen gebruikt niet altijd goed is voor moeder, kind en milieu. Op deze wijze heeft iedereen makkelijk toegang tot goeie en pure producten. 

 

Waarom zou ik voor PureBabyBox kiezen?

De producten die in de box zitten zijn PUUR, voor moeder en baby. Bijvoorbeeld luiers zonder chloor en spenen zonder BPA. Van verpakking tot product, alles is van milieuvriendelijk of gerecycled materiaal.
Op deze manier heeft elke baby een veilige start, zonder in aanraking te komen met chemicaliën.

Zijn behalve de producten ook de verpakkingen milieuvriendelijk

Jazeker, alle verpakkingen voldoen aan de eisen van PureBabyBox. Alles is van gerecycled materiaal dus goed voor het milieu.

Wat zit er in de PureBabyBox?

Verschillende producten voor moeder en kind. Van billendoekjes tot swaddel en van fles tot crème. Voor meer informatie zie pagina productinformatie.

Wat is de levertijd?

Officieel 2 tot 3 werkdagen. De PureBabyBox wordt afgeleverd bij PACKS. Wij kunnen helaas niet 100% garanderen dat de box de volgende dag bij je thuis is omdat wij de verantwoording neerleggen bij PACKS. Het kan uiterlijk 3 tot 5 werkdagen duren.

Kan ik de PureBabyBox ook bestellen en ergens anders laten bezorgen?

Dat kan zeker. Wij kunnen zelfs de box als cadeau laten bezorgen met jouw eigen persoonlijke boodschap.

Zitten er in elke box altijd dezelfde producten?

De meeste producten zijn standaard. Ivm verschillende samenwerkingen kan de inhoud af en toe wat veranderen, maar we blijven altijd trouw aan ons concept.

Pure baby box - Nijenbeek 36 8303 ZA Emmeloord